Omega-3 szakácskönyv

Cikkszám: 
BK173564
Omega-3 szakácskönyv
Kiadó:
Zafír Press
Szerző:
Michael van Straten
Kiadás éve:
2013
Oldalszám:
144
Kötés:
füles, kartonált
ISBN:
9786155005039
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 3 390 Ft
2 407 Ft
Megtakarítás 983 Ft
Részletek
Azt már egyre többen tudják, hogy az emberi szervezetnek szüksége van omega-3 zsírsavra. Az is mindinkább bekerül a köztudatba, hogy az omega-3 zsírsavak jelentős szerepet játszanak a szív- és érrendszeri betegségek, a magas vérnyomás, az érelmeszesedés, a magas koleszterinszint elleni küzdelemben, a stroke-megelőzésben, és az egészséges agyműködés és kiegyensúlyozott hangulat megőrzésében. Azt azonban már kevesen tudják, hogy a megfelelő mennyiség bevitele érdekében hogyan kellene összeállítani az étrendet, ráadásul olyan ételekből, amelyeket a család minden tagja szívesen elfogyaszt. Ez az első magyar nyelvű szakácskönyv, amelyik megtanít erre. Bár az olajos húsú halak az omega-3 legjobb forrásai, de zöldséggel, gyümölccsel, olajos magvakkal is elérhető, hogy a megfelelő mennyiség a szervezetbe jusson. A kész és félkész élelmiszerek, az étrendkiegészítők sokaságában nehéz eligazodni, melyiket vásároljuk és melyiket ne. E szakácskönyv összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat, számtalan hasznos tanácsot ad és megtanít arra, hogyan használhatjuk ki legjobban az omega-3 zsírsav sokrétűen jótékony hatását. Talán újra kedvet csinál ahhoz, hogy a magyar konyha valaha fontos részét képező halételek ismét elfoglalják méltó helyüket étkezési kultúránkban.
Adatok
EAN:
9786155005039
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Omega-3 szakácskönyv
Omega-3 szakácskönyv
RRP: 3 390 Ft
2 407 Ft