Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Hús ételek
Könyv
Gasztronómia
Hús ételek
előző
következő
Húsipari szakkönyv
Cikkszám:
BK217404
Húsipari szakkönyv
Kiadó
:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
:
Kertész István
Kiadás éve
:
2023
Oldalszám
:
96
Kötés
:
puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv
:
magyar
Szállítási idő
:
3-5 nap
Raktáron
RRP:
3 100
Ft
2 201
Ft
Megtakarítás
899 Ft
Kosárba
Részletek
Kertész István könyve az egyike legátfogóbb húsipari szakkönyveknek, mely a különleges receptek sorát mutatja be. Összesen 214 recept található a könyvben és itt olvashatóak azok a ritkaság számba menő leírások, elkészítési módok, melyek a kolbászok, disznósajtok, különböző pácolási módok, egyéb húskészítési eljárások, stb.
Könyvünk egy igazi kulináris ritkaság és minden húsimádó könyvespolcán jelentős helyet harcol ki magának.
A könyv az 1943-ban megjelent mű reprint változata.
Adatok
EAN
:
9786156603456
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Húsipari szakkönyv
RRP:
3 100
Ft
2 201
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem