Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Szakácskönyv
Könyv
Szakácskönyv
előző
következő
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Cikkszám:
BK172388
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Kiadó
:
Sziget Könyvkiadó
Szerző
:
Bernhard Gahm
Kiadás éve
:
2012
Oldalszám
:
124
Kötés
:
puhatáblás
ISBN
:
9786155178214
Nyelv
:
magyar
Szállítási idő
:
3-5 nap
Raktáron
RRP:
2 800
Ft
1 988
Ft
Megtakarítás
812 Ft
Kosárba
Részletek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Adatok
EAN
:
9786155178214
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
RRP:
2 800
Ft
1 988
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem