Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig

Cikkszám: 
BK172388
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Szerző:
Bernhard Gahm
Kiadás éve:
2012
Oldalszám:
124
Kötés:
puhatáblás
ISBN:
9786155178214
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 2 800 Ft
1 988 Ft
Megtakarítás 812 Ft
Részletek
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról – a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük. A gyakorlott házi hentes bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, tarját, csülköt, sült sertéslapockát és más egyéb finomságot készíthetünk. Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk
Adatok
EAN:
9786155178214
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
Húsfélék pácolása és füstölése házilag - A sonkától az oldalasig
RRP: 2 800 Ft
1 988 Ft