Hungarian Culinary Art

Cikkszám: 
BK125860
Hungarian Culinary Art
Kiadó:
Castelo Art Kft.
Szerző:
Hajni István, Kolozsvári Ildikó
Kiadás éve:
2009
ISBN:
5999880987189
Nyelv:
magyar-angol-olasz-n
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 2 472 Ft
1 755 Ft
Megtakarítás 717 Ft
Részletek
Ez az exkluzív kiadvány 43 recept elkészítését követi nyomon lépésről-lépésre, így magunk is könnyen el tudjuk készíteni a Magyar Konyha Legjobbjait. Receptek: Levesek: Gulyásleves, Jókai bableves, Újházi tyúkhúsleves, Meggyleves, Tavaszi leves, Halászlé. Főételek: Töltött csirke, Erdélyi fatányéros, Csáky rostélyos, Paprikás krumpli, Csirke paprikás, Túrós csusza, Káposztás sztrapacska, Brassói aprópecsenye, Zöldborsó főzelék, Lecsó "Hajni módra", Lángos, Töltött paprika, Rakott krumpli, Tökfőzelék pörkölttel, Sült dunai keszeg, Lencsefőzelék, Marhalábszár pörkölt tarhonyával, Szabolcsi töltött káposzta, Hortobágyi húsos palacsinta, Cigánypecsenye, Bakonyi sertés borda, Stefánia vagdalt. Desszertek: Képviselőfánk, Hókifli, Somlói galuska, Vargabéles, Gesztenyepüré, Dobostorta, Meggyes rétes, Rákóczi túrós, Mézes krémes, Zserbó, Máglyarakás, Madártej, Szilvás gombóc, Rigó Jancsi, Bejgli.
Adatok
EAN:
5999880987189
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Hungarian Culinary Art
Hungarian Culinary Art
RRP: 2 472 Ft
1 755 Ft