Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Szakácskönyv
Könyv
Szakácskönyv
előző
következő
Halak, vadak elkészítése
Cikkszám:
BK145014
Halak, vadak elkészítése
Kiadó
:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
:
Stőgermayer Antal
Kiadás éve
:
2015
Oldalszám
:
190
Kötés
:
puhatáblás ragasztott
ISBN
:
9786155496165
Nyelv
:
magyar
Szállítási idő
:
3-5 nap
Raktáron
RRP:
2 900
Ft
2 059
Ft
Megtakarítás
841 Ft
Kosárba
Részletek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Adatok
EAN
:
9786155496165
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Halak, vadak elkészítése
RRP:
2 900
Ft
2 059
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem