Halak, vadak elkészítése

Cikkszám: 
BK145014
Halak, vadak elkészítése
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző:
Stőgermayer Antal
Kiadás éve:
2015
Oldalszám:
190
Kötés:
puhatáblás ragasztott
ISBN:
9786155496165
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 2 900 Ft
2 059 Ft
Megtakarítás 841 Ft
Részletek
Stőgermayer Antal az 1900-as évek elején vált ismertté a neve halászbérlőként. Szolnokon az Aranylakat nevű vendéglő kocsmárosaként többször szerepelt a neve, a hazai sajtóban, mint vendéglő tulajdonos és a vad és hal ételek szakértője. Ebben az időben már ő volt a vármegyei kaszinó restaurateurje, s halcsarnokot is működtetett a Szabadság téren. Szamuely Tibor vésztörvényszéke végeztette ki 1919-ben.
Adatok
EAN:
9786155496165
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Halak, vadak elkészítése
Halak, vadak elkészítése
RRP: 2 900 Ft
2 059 Ft