Tájékoztatunk, hogy ügyfélszolgálatunk az ünnepek alatt korlátozottan, csak e-mail útján lesz elérhető. Ügyfélszolgálatunk az ünnepeket követően 2025. január 6-án áll a rendelkezésedre.
Megértésedet és szíves együttműködésedet köszönjük!
Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Gyümölcsfélék a táplálkozásban

Cikkszám: 
BK228853
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Kiadó:
Belső EGÉSZ-ség kiadó
Kiadás éve:
2024
Oldalszám:
76
Kötés:
puhakötés ragasztva
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 2 700 Ft
2 430 Ft
Megtakarítás 270 Ft
Részletek
Jelen írás több mint hetven éve íródott, de minden megállapítása helytálló és hasznosítható az emberek étkezésében. A gyümölcsöknek nincsen nagy energiát képviselő értékük, tehát nem hasonlíthatók fűtő- és tápérték szempontjából a tojáshoz, húshoz és más dús fehérje-, zsír- és szénhidráttartalmú élelmiszerhez. A korszerű táplálkozástudomány megállapította, hogy a gyümölcsök nemcsak a vitaminoknak és a sóknak a hordozói, de egyébként is rendkívül fontos szerepet játszanak az emésztésben, az ásványi anyagcserében és az egészség fenntartásában. A gyümölcs tehát nem luxuscikk, hanem valóságos és nélkülözhetetlen élelmiszer, amely nem hiányozhat étrendünkből.
Adatok
EAN:
9786155144660
Szállítási költség:
1290
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
Gyümölcsfélék a táplálkozásban
RRP: 2 700 Ft
2 430 Ft