Befőzés és tartósítás

Cikkszám: 
BK221165
Befőzés és tartósítás
Kiadó:
Sziget Könyvkiadó
Szerző:
Cosima Bellersen Quirini
Kiadás éve:
2024
Oldalszám:
144
Kötés:
puhatáblás
Nyelv:
magyar
Raktáron
RRP: 3 500 Ft
2 485 Ft
Megtakarítás 1 015 Ft
Részletek
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig
élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.

A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Adatok
EAN:
9786155723667
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Befőzés és tartósítás
Befőzés és tartósítás
RRP: 3 500 Ft
2 485 Ft