Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Konyhai tippek trükkök
Könyv
Gasztronómia
Konyhai tippek trükkök
előző
következő
Befőzés és tartósítás
Cikkszám:
BK221165
Befőzés és tartósítás
Kiadó
:
Sziget Könyvkiadó
Szerző
:
Cosima Bellersen Quirini
Kiadás éve
:
2024
Oldalszám
:
144
Kötés
:
puhatáblás
Nyelv
:
magyar
Raktáron
RRP:
3 500
Ft
2 485
Ft
Megtakarítás
1 015 Ft
Kosárba
Részletek
A lekvárfőzés, a zöldségek, a húsok tartósítása, a gyümölcslevek konzerválása vagy esetleg a likőrkészítése szórakoztató és hasznos elfoglaltság, hiszen a szezonális finomságokat így hosszabb ideig
élvezhetjük, és a saját ízlésünknek megfelelően alakíthatjuk.
A szerző számtalan szokatlan ételvariációt mutat be, és különféle trükkökkel, jó tanácsokkal lát el bennünket, hogy kedvet kapjunk a befőzéshez.
Adatok
EAN
:
9786155723667
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Befőzés és tartósítás
RRP:
3 500
Ft
2 485
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem