Az édességek magasiskolája

Cikkszám: 
BK228991
Az édességek magasiskolája
Kiadó:
Geopen Kiadó
Kiadás éve:
2024
Oldalszám:
312
Kötés:
keménytáblás
Nyelv:
magyar
Raktáron
12 900 Ft
Részletek
90 legendás francia és nemzetközi recept

Berlingot, nugát, calisson, karamella, trüffel, praliné, koldustallér, pillecukor...
Ezeket a nyalánkságokat elkészíthetjük mi magunk is!

A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA MEGNYITJA KAPUIT:
ISMERJÜK MEG A MESTERFOGÁSOKAT,
AMELYEKKEL MEGALKOTHATJUK KEDVENC ÉDESSÉGEINKET!

* Klasszikus, tájjellegű, nemzetközi és modern receptek, csökkentett cukortartalmú csemegék, valamint cukrászműremekek a jeles alkalmakra!

* Az alapvető technikák pontos leírása egy teljes fejezetben, hogy elsajátítsuk a nélkülözhetetlen szakmai fortélyokat: cukorfőzés, csokoládé temperálása, marcipán vagy praliné készítése...

* Részletes útmutató lépésről lépésre a legegyszerűbb és a legbonyolultabb receptekhez.

320 FÁZISFOTÓ
Adatok
EAN:
9789635161492
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Az édességek magasiskolája
Az édességek magasiskolája
12 900 Ft