Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell

Cikkszám: 
BK213327
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző:
N. Nagy Sándor
Kiadás éve:
2023
Oldalszám:
48
Kötés:
puha kötés
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 2 900 Ft
2 059 Ft
Megtakarítás 841 Ft
Részletek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatok
EAN:
9786156603043
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
RRP: 2 900 Ft
2 059 Ft