Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Hús ételek
Könyv
Gasztronómia
Hús ételek
előző
következő
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Cikkszám:
BK213327
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
Kiadó
:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
:
N. Nagy Sándor
Kiadás éve
:
2023
Oldalszám
:
48
Kötés
:
puha kötés
Nyelv
:
magyar
Szállítási idő
:
3-5 nap
Raktáron
RRP:
2 900
Ft
2 059
Ft
Megtakarítás
841 Ft
Kosárba
Részletek
A szerző kiváló ismerője a húsipari termékek készítésének, és mint azt könyvében írja: „Könyvemben úgy a hazai vörös kolbászáruk, tartós áruk, debreceni, gyulai, csabai és külföldi hentes és kolbászáruk, valamint finom felvágottak és doboz konzervek készítési, előállítási leírásánál gondot fordítok e körülményekre, amellyel úgy hiszem, ha csak csekély mértékben is, de szolgálni fogom a jobb sorsra érdemes húsiparos társadalom érdekeit. Megismertetem a tanulni vágyó húsiparost a téliszalámi, prágai sonka, különféle májsajtok és dobozkonzervek előállítási módjával.” A könyv igazi tankönyve a kulináris élvezetek szerelmeseinek, mely megismerteti olvasóit a különböző csemegék elkészítési módjával, így elméleti és gyakorlati segítséget is ad azokhoz. A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Adatok
EAN
:
9786156603043
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
Amit minden hentes és mészárosnak ismerni kell
RRP:
2 900
Ft
2 059
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem