A táplálkozás tudománya

Cikkszám: 
BK219053
A táplálkozás tudománya
Kiadó:
Libri Könyvkiadó
Szerző:
Rhiannon Lamber
Kiadás éve:
2024
Oldalszám:
224
Kötés:
keménytáblás
Nyelv:
magyar
Raktáron
RRP: 8 999 Ft
6 389 Ft
Megtakarítás 2 610 Ft
Részletek
A táplálkozás tudománya lerántja a leplet a divatdiétákról, és eligazít az étkezéssel kapcsolatos ellentmondásos információk tengerében

A könyv, amelyet a kezedben tartasz, a legújabb tudományos kutatások eredményei alapján válaszolja meg a táplálkozással kapcsolatban felmerülő összes kérdésed - a bélbaktériumoktól kezdve az egészséges testsúly fenntartásán keresztül a szívet kímélő és az immunrendszert erősítő diétákig, valamint többek között kitér arra is, hasznosak-e a növényi alapú étrendek, és tényleg lehet-e fogyni időszakos böjtöléssel.
Az igazság azonban az, hogy nincs olyan étrend, amely mindenkinek egyformán megfelelő lenne. Ez a közérthető stílusban megírt, tudományos érvekkel alátámasztott - és informatív ábrákkal illusztrált - könyv éppen abban segít, hogy megtaláld a neked személy szerint ideális ételeket, egészséges táplálkozási szokásokat alakíts ki, miközben nem kell lemondanod a finomabbnál finomabb fogásokról sem.
Adatok
EAN:
9789636040956
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
A táplálkozás tudománya
A táplálkozás tudománya
RRP: 8 999 Ft
6 389 Ft