A magyar bor a szakácsművészetben

Cikkszám: 
BK132267
A magyar bor a szakácsművészetben
Kiadó:
Hermit Könyvkiadó
Kiadás éve:
2014
Oldalszám:
111
Kötés:
puhatáblás ragasztott
ISBN:
9786155496011
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 2 300 Ft
1 633 Ft
Megtakarítás 667 Ft
Részletek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Adatok
EAN:
9786155496028
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
A magyar bor a szakácsművészetben
A magyar bor a szakácsművészetben
RRP: 2 300 Ft
1 633 Ft