Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Szakácskönyv
Könyv
Szakácskönyv
előző
következő
A magyar bor a szakácsművészetben
Cikkszám:
BK132267
A magyar bor a szakácsművészetben
Kiadó
:
Hermit Könyvkiadó
Kiadás éve
:
2014
Oldalszám
:
111
Kötés
:
puhatáblás ragasztott
ISBN
:
9786155496011
Nyelv
:
magyar
Szállítási idő
:
3-5 nap
Raktáron
RRP:
2 300
Ft
1 633
Ft
Megtakarítás
667 Ft
Kosárba
Részletek
Az ínymesterség legmélyebb titkaiba is beavatott szakácsművészek, a nagy háztartások, nagy szállodák, vendéglők konyhafőnökei s a régi hagyományokon nevelkedett, képzett háziasszony tudja, hogy egy-két pohár bor kellő helyen, kellő minőségben és kellő időben adagolva az ételekbe, milyen nagy szolgálatokat tesz különlegesen finom ízű fogások elkészítésénél. A polgári háztartások ebéd- és vacsoragondjait viselő mai háziasszonyok nagy része viszont aligha sejti, mennyi ízt vezethet eddig is szerepeltetett ételébe s mennyi új fogással gazdagíthatja az ételsort, ha a konyháján is helyet biztosít a bornak.
Adatok
EAN
:
9786155496028
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
A magyar bor a szakácsművészetben
RRP:
2 300
Ft
1 633
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem