Tudnivalók
Szállítás és fizetés
Vásárlástól való elállás, termék visszaküldés
Általános szerződési feltételek
Adatkezelési Tájékoztató
Keresés
Profil
Kosár
0
Borok
Könyv
Gasztronómia
Borok
előző
következő
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Cikkszám:
BK209873
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Kiadó
:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző
:
Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid
Kiadás éve
:
2022
Oldalszám
:
231
Kötés
:
puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv
:
magyar
Szállítási idő
:
3-5 nap
Raktáron
RRP:
3 900
Ft
2 769
Ft
Megtakarítás
1 131 Ft
Kosárba
Részletek
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit.
Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
Adatok
EAN
:
9786156385581
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
RRP:
3 900
Ft
2 769
Ft
Kosárba
Árukereső.hu
E-mail
Jelszó
Elfelejtettem a jelszavamat
Belép
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az
Adatkezelési tájékoztató
ban talál.
Engedélyezem
Nem engedélyezem