Tájékoztatunk, hogy ügyfélszolgálatunk az ünnepek alatt korlátozottan, csak e-mail útján lesz elérhető. Ügyfélszolgálatunk az ünnepeket követően 2025. január 6-án áll a rendelkezésedre.
Megértésedet és szíves együttműködésedet köszönjük!
Kellemes Ünnepeket kívánunk!

A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése

Cikkszám: 
BK209873
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
Kiadó:
Nemzeti Örökség Kiadó
Szerző:
Fuchs Elemér, Dr. Szathmáry Arisztid
Kiadás éve:
2022
Oldalszám:
231
Kötés:
puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv:
magyar
Szállítási idő:
3-5 nap
Raktáron
RRP: 3 900 Ft
2 769 Ft
Megtakarítás 1 131 Ft
Részletek
Fuchs Elemér és Dr. Szathmáry Arisztid kiváló szakmunkában mutatják be egyrészt a borászati ismeretek tárházát, másrészt az egyéb alkohol tartalmú italok, mint pl. a sör és egyéb szeszesitalok előállításának, kezelésének fontos tudnivalóit.
Jelen szakkönyv olyan szerzők munkáinak folytatása, mint Pettenkoffer Sándor, Molnár István, Vargha Imre, de a külföldi szakirodalom fejlődésének ismereteit és tudását is összegzi.
Adatok
EAN:
9786156385581
Szállítási költség:
1290
Csomagajánlatok
Kiegészítő termékek
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
A bor, sör, szeszesitalok előállítása és szakszerű kezelése
RRP: 3 900 Ft
2 769 Ft